Deelnemers

RSG Slingerbos - Spieren voor Spieren

Maak kennis met alle 17 deelnemers welke dit jaar mee doen met de Zes Landen Tour.
Wilt u ons team helpen met het behalen van hun doel? Doneert u dan via de gegevens op onze doneer pagina.

Nora Scherpenisse

Ik doe mee aan de zes landen tocht omdat het mij een hele mooie uitdaging lijkt en omdat ik weet dat ik het kan. Ook wil ik graag iets doen voor kinderen die niet kunnen sporten.

Opgehaald bedrag: € 

Daan Plat

Ik fiets mee omdat ik houd van sportief bezig zijn. Ook vind ik het leuk om met een groep door zes landen te fietsen en omdat het voor een goed doel is geeft het motivatie.

Opgehaald bedrag: € 

Max de Groot Roesink

Ik doe mee aan de fietstocht naar Zwitserland omdat ik nog nooit zoiets gedaan heb en het mij leuk lijkt om te doen. Ook vind ik het fijn om het voor een goed doel te doen.

Opgehaald bedrag: € 

Maarten van de Belt

Hallo ik ben Maarten van de Belt en ik ben 15 jaar oud. Ik doe mee met de Zeslanden Tour. Ik doe hier aan mee omdat dit mij een uitdaging lijkt, maar vooral omdat het voor een goed doel is. Het goede doel is Spieren voor Spieren. Ik hoop met deze reis zo veel mogelijk geld op te halen voor mensen met een spierziekte.

Opgehaald bedrag: € 

Marije Waalders

Hallo ik ben Marije en ik doe mee aan de 6 landen tour omdat: het een hele speciale ervaring is. Ook is het voor het goede doel dus je fietst niet voor niks.

Opgehaald bedrag: € 

Florin de Lange

Hey, ik ben Florin. Ik doe mee met de zes landen tour omdat het me een hele mooie ervaring lijkt en het is voor het goede doel.

Opgehaald bedrag: € 

Noa Orie

Ik doe mee aan de zes landen tour omdat het mij ten eerste een hele leuke ervaring leek en zoiets doe je natuurlijk nooit meer. En het is natuurlijk belangrijk dat we op deze manier spieren voor spieren kunnen helpen. Ook lijkt het mij erg leuk om met een hechte groep echt iets te bereiken na erg lang te trainen.

Opgehaald bedrag: € 

Karlijn Sennema
Ik doe mee aan de zes landen tour, omdat het me een leuke ervaring leek en het is natuurlijk ook voor een goed doel! Het fietsen in een grote groep lijkt me ook erg gezellig.
Sander Bos

Ik doe mee omdat ik graag het goede doel Spieren voor Spieren wil steunen en het lijkt mij een leuke ervaring.

Opgehaald bedrag: € 

Juliette Venrig

Kun je het je voorstellen. Je zit in een rolstoel en kan niet sporten, lopen of je dagelijkse dingen doen. En dit allemaal door een spierziekte waar jij niets tegen kan doen. Maar wij wel, wij zetten onze spieren in om samen naar Zwitserland te fietsen en geld op te halen voor het goede doel. Wij jij ook helpen? Doneer dan nu op onze site van Spieren voor Spieren. Groetjes Juliëtte

Opgehaald bedrag: € 

Daniel de Wit

Ik doe mee met deze tocht om mijn grenzen te verleggen. En ook om de kinderen die het nodig hebben te helpen.

Opgehaald bedrag: € 

Julius Bakker

Jongeren krijgen niet zo vaak de kans iets voor de maatschappij te doen, dus het is bijzonder dat wij dit mogen doen. Ik vind het heel leuk dat ik echt verschil kan maken voor iets dat belangrijk is. Dat ik tussen de 20 en 40 kilometer fiets om naar school en sport te gaan vind ik heerlijk, dan waai ik lekker uit.Ik heb geluk dat ik dat kan, en daarom ga ik fietsen voor mensen die dat niet kunnen.

Opgehaald bedrag: € 

Hannah Litjens

Ik doe mee aan dit avontuur om mijn grenzen te verleggen. Met zijn allen streven we ernaar om kinderen met een spierziekte voor wie bewegen minder vanzelfsprekend is, meer kansen te geven.

Opgehaald bedrag: € 

Jana Venema
  • Ik doe mee omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zonder hulp kan leven
  • Ik doe mee omdat spierziektes super vervelend zijn, ze moeten de wereld uit
  • Ik doe mee omdat iedereen moet kunnen bewegen en sporten zonder pijn of het gewoon sowieso niet kunnen sporten
  • Ik doe mee omdat mij een hele grote uitdaging lijkt

Opgehaald bedrag: € 

Inke van Duijn

Vorig jaar ben ik met een andere groep naar Tsjechië gefietst. Dit was zo’n geweldige, leerzame en mooie ervaring dat ik me dit jaar zonder twijfel voor de tweede keer opgaf, nu voor een fietsreis naar Zwitserland. Ik hoop dit jaar nog meer fietservaring op te doen en samen met mijn teamgenoten te kunnen genieten van de mooie belevenissen die we op zullen doen.

Opgehaald bedrag: € 

Lise Dekker

Hoi allemaal, mijn naam is Lise. Ik hou zelf super veel van sporten, en doe dit ook graag. Ik zou graag iedereen de kans willen geven om met zoveel plezier te kunnen sporten, en daarom ga ik mee met de tocht naar Basel. Ik heb er super veel zin in, en hoop dat deze actie een verschil kan gaan maken voor mensen die door hun spierziekte moeite hebben met sporten.

Opgehaald bedrag: € 

Tijn

Hallo ik ben Tijn, Ik heb vorg jaar samen met andere leerlingen van het RSG naar Tsjechië gefietst. Ook voor dit goede doel. In deze tocht heb ik ervaren dat het leuk is om samen te sporten. En die ervaring gun ik iedereen, het was echt super leuk. Ik hoop dat we meer geld ophalen dan vorig jaar. En ik zet graag mijn spieren in voor een ander.

Opgehaald bedrag: €